Företagsflytt

Flytta ert företag.

En kontorsflytt kräver noggrann planering. Ni vill inte förlora mer tid än nödvändigt på företagsflytten, utan snabbt komma till det nya kontoret för att fortsätta verksamheten som vanligt. Det är många delar som ska fungera så att flytten går så smidigt som möjligt.
Ta hjälp av en erfaren flyttfirma som jobbar mycket med kontor & bohagsflyttar. Vi kommer gärna ut till er för att göra en kostnadsfri flyttbesiktning. Vi erbjuder även heltäckande service inom städ och bortforsling av möbler och skräp.

Flexibla tjänster inom företagsflytt
Ni väljer själva hur mycket ni vill ha hjälp med. Vi kan utföra transporten från lokal till lokal medan ni packar och sorterar själva, eller så kan vi ta över uppdraget helt och hållet, inklusive packning, uppackning, iordningställande och flyttstädning.

På de följande sidorna kan ni läsa lite mer om oss och kring vad som kan vara bra att tänka på när det är dags att flytta till ett nytt kontor.

En trygg partner inom kontorsflytt
Vi vill att ni ska kunna känna er trygga med oss som partner, så självfallet följer vi rådande standarder i branschen för flytt.

Välkomna till oss med er flyttförfrågan!

http://www.stockholmflytt.com/foretagsflytt-offert/